Ема Уотсън е талантлива актриса и пламенна активистка, която въпреки младостта си

...
Ема Уотсън е талантлива актриса и пламенна активистка, която въпреки младостта си
Коментари Харесай

Ема Уотсън: Много съм щастлива да съм сингъл!

Ема Уотсън е надарена актриса и пламенна активистка, която макар младостта си е минала дългия път от живота на дете звезда в Холивуд до една от най-разпознаваемите дами в света, която неуморно се бори за правата на дамите. 

Едва деветгодишна тя е определена в учебно заведение за присъединяване във филм, който ще промени живота ѝ завинаги. Тази зима Уотсън още веднъж ще нападна огромния екран, този път в ролята на Мег Марч в римейка на  " Малки дами ", режисиран от Грета Гъруик. Едва ли има по-подходящ филм за Ема, тъй като той комбинира всичките й пристрастености: литература, кино и надълбоко проучване на женската душа и отношението към дамите в общество, което има избрани упования от тях. Героинята ѝ Мег прави личен избор да се усеща същинска жена. За нея това включва да е предана брачна половинка и майка на цялостен работен ден. И когато този ѝ избор е подложен под въпрос от Джо (Сирша Ронан), тя дава отговор: " Знаеш ли, аз го обичам и съм същински щастлива. И това е всичко, което желая. И единствено тъй като моите фантазии са разнообразни от твоите, не значи, че те са маловажни ".



Именно тази имитация предизвика и въпроса какви пък в действителност са фантазиите на самата Ема Уотсън. Догодина тя става на 30, като разказва пред английския Vogue тази календарна година като сложна, тъй като има собствени идеи какъв би трябвало да бъде животът ѝ на тази възраст, а спомагателният напън на обществото я тормози ненужно, стресира я и я кара да се усеща тревожна. Защото, до момента в който човек е на 29, има право да бъде подобен, какъвто желае. Но сега, в който навърши 30, бива бомбардиран от внушения: " Ако не си построил къща, в случай че нямаш брачен партньор, в случай че нямаш бебе и сигурност, в случай че не се радваш на успешна кариера и към момента се луташ какъв да бъдеш..., би трябвало да не спираш да се тревожиш ".

И още...  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР